Notenboom om gouverneur Lodewijk De Witte te bedanken

Eind deze week komt een einde aan meer dan 25 jaar gouverneurschap. Uit dankbaarheid voor al die jaren liet de de deputatie van het provinciebestuur als verrassing een notenboom planten in het Provinciedomein van Kessel-Lo. 

De boom kreeg een plaatsje voor het infopunt en langs het Beemdenpad waarlangs de gouverneur zo vaak naar het Provinciehuis fietste.Gouverneur Lodewijk De Witte gooide symbolisch de eerste schep aarde in het plantgat en onthulde het kleine herdenkingsbordje.

 

Anja De Wolf

communicatiedienst, Provincie Vlaams-Brabant

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Provincie Vlaams-Brabant

#STREEKMOTOR - De provincie Vlaams-Brabant is de motor achter tal van initiatieven in haar streek. Als bestuursniveau tussen de gemeenten en Vlaanderen is ze groot genoeg om veel te doen en klein genoeg om veel te betekenen. Vaak is ze de stille kracht achter de schermen, die met kennis van zaken en de streek oplossingen aanreikt voor uitdagingen die gemeentegrenzen overschrijden. Als straffe streekmotor zet de provincie Vlaams-Brabant dingen in gang en creëert ze ruimte om te bloeien, te bewegen, te beleven en te bewaren wat waardevol is.

De foto's op deze website zijn beschermd door het auteursrecht. Je mag ze vrij gebruiken om de werking van de provincie te illustreren.

Neem contact op met

Provincieplein 1 3010 Leuven

016 26 71 65

[email protected]

www.vlaamsbrabant.be