Zwembaden provinciedomeinen openen

Op 1 mei openen de zwembaden van de provinciedomeinen Halve Maan in Diest, Kessel-Lo in Leuven en Huizingen in Beersel.

“Een belangrijke attractie van onze provinciedomeinen zijn de zwembaden”, zegt Ann Schevenels, gedeputeerde voor recreatie. “Nu de temperaturen stijgen kunnen we ook de zwembaden openen voor het publiek”.

In het ploeterbad zijn er momenteel herstellingswerken bezig aan de bodem van het peutergedeelte. Hierdoor zullen de bezoekers de eerste weken er nog geen gebruik van kunnen maken.
Bovendien gaat het bad alleen open bij goed weer, dat wil zeggen een temperatuur van meer dan 20C° en geen regen.

 

Contacteer ons
Ann Schevenels Gedeputeerde voor provinciedomeinen, Provincie Vlaams Brabant
Agnetha Van Pee Directie Vrije Tijd, Provincie Vlaams Brabant
Ann Schevenels Gedeputeerde voor provinciedomeinen, Provincie Vlaams Brabant
Agnetha Van Pee Directie Vrije Tijd, Provincie Vlaams Brabant
Over Provincie Vlaams-Brabant

#STREEKMOTOR - De provincie Vlaams-Brabant is de motor achter tal van initiatieven in haar streek. Als bestuursniveau tussen de gemeenten en Vlaanderen is ze groot genoeg om veel te doen en klein genoeg om veel te betekenen. Vaak is ze de stille kracht achter de schermen, die met kennis van zaken en de streek oplossingen aanreikt voor uitdagingen die gemeentegrenzen overschrijden. Als straffe streekmotor zet de provincie Vlaams-Brabant dingen in gang en creƫert ze ruimte om te bloeien, te bewegen, te beleven en te bewaren wat waardevol is.

De foto's op deze website zijn beschermd door het auteursrecht. Je mag ze vrij gebruiken om de werking van de provincie te illustreren.

Provincie Vlaams-Brabant
Provincieplein 1
3010 Leuven