Zwembaden provinciedomeinen openen

Op 1 mei openen de zwembaden van de provinciedomeinen Halve Maan in Diest, Kessel-Lo in Leuven en Huizingen in Beersel.

“Een belangrijke attractie van onze provinciedomeinen zijn de zwembaden”, zegt Ann Schevenels, gedeputeerde voor recreatie. “Nu de temperaturen stijgen kunnen we ook de zwembaden openen voor het publiek”.

In het ploeterbad zijn er momenteel herstellingswerken bezig aan de bodem van het peutergedeelte. Hierdoor zullen de bezoekers de eerste weken er nog geen gebruik van kunnen maken.
Bovendien gaat het bad alleen open bij goed weer, dat wil zeggen een temperatuur van meer dan 20C° en geen regen.

 

Ann Schevenels

Gedeputeerde voor provinciedomeinen, Provincie Vlaams Brabant

Agnetha Van Pee

Directie Vrije Tijd, Provincie Vlaams Brabant

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Provincie Vlaams-Brabant

#STREEKMOTOR - De provincie Vlaams-Brabant is de motor achter tal van initiatieven in haar streek. Als bestuursniveau tussen de gemeenten en Vlaanderen is ze groot genoeg om veel te doen en klein genoeg om veel te betekenen. Vaak is ze de stille kracht achter de schermen, die met kennis van zaken en de streek oplossingen aanreikt voor uitdagingen die gemeentegrenzen overschrijden. Als straffe streekmotor zet de provincie Vlaams-Brabant dingen in gang en creëert ze ruimte om te bloeien, te bewegen, te beleven en te bewaren wat waardevol is.

De foto's op deze website zijn beschermd door het auteursrecht. Je mag ze vrij gebruiken om de werking van de provincie te illustreren.

Neem contact op met

Provincieplein 1 3010 Leuven

016 26 71 65

info@vlaamsbrabant.be

www.vlaamsbrabant.be