Toerisme Vlaams-Brabant bedankt haar peters en meters

De peters en meters van Toerisme Vlaams-Brabant zijn vrijwilligers die drie keer per jaar de fiets- , ruiter- en wandelroutes in onze provincie inspecteren. Momenteel zijn er 654 actief. 

‘Onze peters en meters bezorgen hun opmerkingen en suggesties aan een medewerker van de provincie, die alles bundelt en doorgeeft aan de onderhoudsploegen van IGO voor het arrondissement Leuven en 3Wplus en Pro Natura voor het arrondissement Halle-Vilvoorde. Deze voeren de nodige werkzaamheden uit om de routes, hun bewegwijzering en de infrastructuur in optimale toestand te houden’, zegt Monique Swinnen, gedeputeerde voor toerisme.

Monique Swinnen

Gedeputeerde voor toerisme, Provincie Vlaams Brabant

Petra Moons

Toerisme Vlaams-Brabant, Provincie Vlaams Brabant

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Provincie Vlaams-Brabant

#STREEKMOTOR - De provincie Vlaams-Brabant is de motor achter tal van initiatieven in haar streek. Als bestuursniveau tussen de gemeenten en Vlaanderen is ze groot genoeg om veel te doen en klein genoeg om veel te betekenen. Vaak is ze de stille kracht achter de schermen, die met kennis van zaken en de streek oplossingen aanreikt voor uitdagingen die gemeentegrenzen overschrijden. Als straffe streekmotor zet de provincie Vlaams-Brabant dingen in gang en creëert ze ruimte om te bloeien, te bewegen, te beleven en te bewaren wat waardevol is.

De foto's op deze website zijn beschermd door het auteursrecht. Je mag ze vrij gebruiken om de werking van de provincie te illustreren.

Neem contact op met

Provincieplein 1 3010 Leuven

016 26 71 65

info@vlaamsbrabant.be

www.vlaamsbrabant.be