Skip to Content
Samen proeven van lokale producten

Samen proeven van lokale producten

Markt van de Smaak

Op 10 november organiseren Streekproducten Vlaams-Brabant vzw, de provincie Vlaams-Brabant en de stad Leuven opnieuw een Markt van de Smaak in Leuven.


Op woensdag 10 november wordt het Ladeuzeplein in Leuven omgetoverd tot een exclusieve markt van geuren, kleuren en smaken met een sterk Vlaams-Brabants karakter. De bezoekers kunnen er snuisteren langs standen en proeven van lokale lekkernijen. 45 streek- en hoeveproducenten vertellen over hun ambacht en passie voor hun product.

Story image

Meer info: Markt van de Smaak | Streek- en hoeveproducten uit Vlaams-Brabant

Tom Dehaene Gedeputeerde, Provincie Vlaams-Brabant
Joke Gilles Projectcoördinator, Streekproducten Vlaams-Brabant
Frank Ilsbroux Persverantwoordelijke, Provincie Vlaams-Brabant

 

 

 

 

 

Over Provincie Vlaams-Brabant

#STREEKMOTOR - De provincie Vlaams-Brabant is de motor achter tal van initiatieven in haar streek. Als bestuursniveau tussen de gemeenten en Vlaanderen is ze groot genoeg om veel te doen en klein genoeg om veel te betekenen. Vaak is ze de stille kracht achter de schermen, die met kennis van zaken en de streek oplossingen aanreikt voor uitdagingen die gemeentegrenzen overschrijden. Als straffe streekmotor zet de provincie Vlaams-Brabant dingen in gang en creƫert ze ruimte om te bloeien, te bewegen, te beleven en te bewaren wat waardevol is.

De foto's op deze website zijn beschermd door het auteursrecht. Je mag ze vrij gebruiken om de werking van de provincie te illustreren.

Provincie Vlaams-Brabant
Provincieplein 1
3010 Leuven