Radio2 Weekwatchers te gast in Vlaams-Brabantse provinciedomeinen

Op 17 en 24 december en 7 januari is het Radio 2-programma Weekwatchers te gast in respectievelijk de Vlaams-Brabantse provinciedomeinen van Huizingen, Het Vinne in Zoutleeuw en Halve Maan in Diest.

Elke week overloopt presentator Ruben Van Gucht op zaterdag tussen 8 en 10 uur de grote en kleine actualiteit met een Weekwatcher. Welk nieuwsfeit is deze gast opgevallen, heeft haar/hem verbaasd, ontroerd of wakker doen liggen?

“We zijn blij dat we dit radioprogramma vanaf half december mogen verwelkomen in onze provinciedomeinen”, zegt Ann Schevenels, gedeputeerde voor de provinciedomeinen en evenementen.

Het programma van Weekwatchers in de provinciedomeinen:

  • Zaterdag 17 december in Provinciedomein Huizingen (Beersel) met Clouseau, Mathieu & Guillaume en Frank Deboosere
  • Zaterdag 24 december in Provinciedomein Het Vinne in Zoutleeuw met Axelle Red, Hetty Helsmoortel, Mathieu & Guillaume en Frank Deboosere
  • Zaterdag 7 januari in Provinciedomein Halve Maan in Diest met Mathieu & Guillaume en Frank Deboosere

 

Ann Schevenels

Gedeputeerde, Provincie Vlaams-Brabant

Willem Vandenhoeck

Evenementenwerking

Frank Ilsbroux

Persverantwoordelijke, Provincie Vlaams-Brabant

 

 

 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Provincie Vlaams-Brabant

#STREEKMOTOR - De provincie Vlaams-Brabant is de motor achter tal van initiatieven in haar streek. Als bestuursniveau tussen de gemeenten en Vlaanderen is ze groot genoeg om veel te doen en klein genoeg om veel te betekenen. Vaak is ze de stille kracht achter de schermen, die met kennis van zaken en de streek oplossingen aanreikt voor uitdagingen die gemeentegrenzen overschrijden. Als straffe streekmotor zet de provincie Vlaams-Brabant dingen in gang en creëert ze ruimte om te bloeien, te bewegen, te beleven en te bewaren wat waardevol is.

De foto's op deze website zijn beschermd door het auteursrecht. Je mag ze vrij gebruiken om de werking van de provincie te illustreren.

Neem contact op met

Provincieplein 1 3010 Leuven

016 26 71 65

info@vlaamsbrabant.be

www.vlaamsbrabant.be