Putteke Winter op 19 november in Het Vinne

Op zaterdag 19 november van 18 tot 20 uur organiseert de provincie Vlaams-Brabant het evenement ‘Putteke Winter’ in het provinciedomein Het Vinne in Zoutleeuw. Het thema van deze editie is ‘Vogels’.


Op het programma van ‘Putteke Winter’ staan acrobatie, vuur, verassende acts en muziek.

“Wandelen door Het Vinne is sowieso een mystieke ervaring maar voor de gelegenheid is het hele parcours sfeervol verlicht”, zegt Ann Schevenels, gedeputeerde voor de provinciedomeinen. “We kozen dit jaar voor het thema “Vogels” omdat ons natuurgebied een paradijs is voor vogels”.

Het evenement is gratis maar reserveren is verplicht via https://evenementen.ticketing.vlaamsbrabant.be

Ook in de andere provinciedomeinen wordt er een ‘Putteke Winter’ georganiseerd. ​
In De Halve Maan in Diest is dit op zaterdag 3 december, in Kessel-Lo op vrijdag 16 december (onder de naam ‘Dwaallichtwandeling’) en in Huizingen op vrijdag 13 januari.

Meer info: www.puttekewinter.be

 

Ann Schevenels

Gedeputeerde, Provincie Vlaams-Brabant

Liesbet Cox

Domeinbeheerder Het Vinne

Frank Ilsbroux

Persverantwoordelijke, Provincie Vlaams-Brabant

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Provincie Vlaams-Brabant

#STREEKMOTOR - De provincie Vlaams-Brabant is de motor achter tal van initiatieven in haar streek. Als bestuursniveau tussen de gemeenten en Vlaanderen is ze groot genoeg om veel te doen en klein genoeg om veel te betekenen. Vaak is ze de stille kracht achter de schermen, die met kennis van zaken en de streek oplossingen aanreikt voor uitdagingen die gemeentegrenzen overschrijden. Als straffe streekmotor zet de provincie Vlaams-Brabant dingen in gang en creëert ze ruimte om te bloeien, te bewegen, te beleven en te bewaren wat waardevol is.

De foto's op deze website zijn beschermd door het auteursrecht. Je mag ze vrij gebruiken om de werking van de provincie te illustreren.

Neem contact op met

Provincieplein 1 3010 Leuven

016 26 71 65

[email protected]

www.vlaamsbrabant.be