Putteke Winter in domein Halve Maan op 3 december

Op zaterdag 3 december organiseert de provincie Vlaams-Brabant in haar domein de Halve Maan in Diest opnieuw een ‘Putteke Winter’. Dit winterevenement staat in het teken van licht, vuur en muziek.

"Putteke Winter is een sfeervol evenement dat tijdens de donkerste maanden van het jaar de mensen wil ‘verwarmen’ op een sprookjesachtige manier”, zegt Ann Schevenels, gedeputeerde voor de provinciedomeinen. “We zijn er zeker van dat deze extra sfeervolle editie de deelnemers van hun sokken zal blazen".

Tussen 17.30 en 19.30 uur kan men starten voor een winterse wandeling van 1 km langs een verlicht parcours, met onderweg verrassende licht- en vuureffecten. Eindbestemming is het winterdorp met een feeëriek strand waar spectaculaire vuuracts, warme dranken en lekkere hapjes de deelnemers opwachten.
Op het programma staan ook optredens van Studio90 voor de kinderen, Axl Peleman, Theater Tol en Guy Swinnen.

Theater Tol aan het werk
Theater Tol aan het werk

Info en reservatie: https://evenementen.ticketing.vlaamsbrabant.be/Tickets/Ticketdetail/tabid/118/ActivityID/1244/Default.aspx

Locatie: Provinciedomein Halve Maan, Omer Vanaudenhovelaan 48 in Diest

Ann Schevenels

Gedeputeerde, Provincie Vlaams-Brabant

Philippe Van Diest

Domeinbeheerder Halve Maan, Provincie Vlaams-Brabant

Frank Ilsbroux

Persverantwoordelijke, Provincie Vlaams-Brabant

 
 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Provincie Vlaams-Brabant

#STREEKMOTOR - De provincie Vlaams-Brabant is de motor achter tal van initiatieven in haar streek. Als bestuursniveau tussen de gemeenten en Vlaanderen is ze groot genoeg om veel te doen en klein genoeg om veel te betekenen. Vaak is ze de stille kracht achter de schermen, die met kennis van zaken en de streek oplossingen aanreikt voor uitdagingen die gemeentegrenzen overschrijden. Als straffe streekmotor zet de provincie Vlaams-Brabant dingen in gang en creëert ze ruimte om te bloeien, te bewegen, te beleven en te bewaren wat waardevol is.

De foto's op deze website zijn beschermd door het auteursrecht. Je mag ze vrij gebruiken om de werking van de provincie te illustreren.

Neem contact op met

Provincieplein 1 3010 Leuven

016 26 71 65

info@vlaamsbrabant.be

www.vlaamsbrabant.be