Provinciedomein Kessel-Lo opent oriëntatieparcours voor kinderen met beperking

Op dinsdag 10 april, tijdens de Week van de Provinciedomeinen, opent het Provinciedomein Kessel-Lo officieel het nieuwe oriëntatieparcours voor kinderen met een beperking.

‘De provinciedomeinen zijn onze uithangborden’, zegt Walter Zelderloo, gedeputeerde voor de provinciedomeinen. ‘Daarom blijven we investeren in infrastructuur zodat alle inwoners zich in de domeinen kunnen ontspannen in een moderne, aan de noden van de tijd aangepaste, omgeving. Daarom zijn we blij dat we het nieuwe oriëntatieparcours voor kinderen met een beperking kunnen  openen’.

Tijdens de Week van de Provinciedomeinen organiseren de Vlaams-Brabantse domeinen samen 17 activiteiten. De bezoekers kunnen er terecht voor een breed aanbod dat varieert van wandelen in een rustige groene omgeving tot avontuurlijke activiteiten in openlucht.

 

Oswald Debelder

Provinciedomein Kessel-Lo, Provincie Vlaams Brabant

Walter Zelderloo

Gedeputeerde voor de provinciedomeinen, Provincie Vlaams Brabant

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Provincie Vlaams-Brabant

#STREEKMOTOR - De provincie Vlaams-Brabant is de motor achter tal van initiatieven in haar streek. Als bestuursniveau tussen de gemeenten en Vlaanderen is ze groot genoeg om veel te doen en klein genoeg om veel te betekenen. Vaak is ze de stille kracht achter de schermen, die met kennis van zaken en de streek oplossingen aanreikt voor uitdagingen die gemeentegrenzen overschrijden. Als straffe streekmotor zet de provincie Vlaams-Brabant dingen in gang en creëert ze ruimte om te bloeien, te bewegen, te beleven en te bewaren wat waardevol is.

De foto's op deze website zijn beschermd door het auteursrecht. Je mag ze vrij gebruiken om de werking van de provincie te illustreren.

Neem contact op met

Provincieplein 1 3010 Leuven

016 26 71 65

info@vlaamsbrabant.be

www.vlaamsbrabant.be