Provincie verwelkomt 70GigaWatt Consulting als eerste gebruikers van het vernieuwde vergadercentrum

Op 10 juni mocht gedeputeerde Bart Nevens de eerste gebruikers van het vernieuwde vergadercentrum in het Leuvense Provinciehuis verwelkomen. 70GigaWatt Consulting uit Herent, een adviesbureau over energie, organiseert in het Provinciehuis de opleiding 'Energy Market Training'.De provincie Vlaams-Brabant heeft haar vergadercentrum in het Provinciehuis uitgebreid en op 30 april de vernieuwde infrastructuur ingehuldigd.

De voormalige bibliotheek en enkele bureaus op de eerste verdieping werden omgebouwd tot hedendaagse congres- en vergaderzalen met moderne technische faciliteiten. Een nieuwe trap in de inkomhal verbindt het bestaande gelijkvloerse vergadercentrum met deze nieuwe infrastructuur.

Hiermee zijn we klaar, zoals 70GigaWatt Consulting aantoont, voor de ontvangst van nieuwe congressen en evenementen in alle comfort en staat een nog groter deel van het Provinciehuis ten dienste van de burger”, zegt Bart Nevens, gedeputeerde voor facilitair beheer en gebouwen.

Gedeputeerde Bart Nevens overhandigt een boeket bloemen aan Kris Voorspools van 70GigaWatt Consulting, die als eerste de vernieuwde vergaderinfrastructuur in het Provinciehuis in gebruik nam.
Gedeputeerde Bart Nevens overhandigt een boeket bloemen aan Kris Voorspools van 70GigaWatt Consulting, die als eerste de vernieuwde vergaderinfrastructuur in het Provinciehuis in gebruik nam.

Meer info: www.vlaamsbrabant.be/vergadercentrum

Bart Nevens

Gedeputeerde, Provincie Vlaams-Brabant

Kristof Polfliet

Diensthoofd Facilitair Beheer, Provincie Vlaams-Brabant

Frank Ilsbroux

Persverantwoordelijke, Provincie Vlaams-Brabant

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Provincie Vlaams-Brabant

#STREEKMOTOR - De provincie Vlaams-Brabant is de motor achter tal van initiatieven in haar streek. Als bestuursniveau tussen de gemeenten en Vlaanderen is ze groot genoeg om veel te doen en klein genoeg om veel te betekenen. Vaak is ze de stille kracht achter de schermen, die met kennis van zaken en de streek oplossingen aanreikt voor uitdagingen die gemeentegrenzen overschrijden. Als straffe streekmotor zet de provincie Vlaams-Brabant dingen in gang en creëert ze ruimte om te bloeien, te bewegen, te beleven en te bewaren wat waardevol is.

De foto's op deze website zijn beschermd door het auteursrecht. Je mag ze vrij gebruiken om de werking van de provincie te illustreren.

Neem contact op met

Provincieplein 1 3010 Leuven

016 26 71 65

info@vlaamsbrabant.be

www.vlaamsbrabant.be