Provincie huldigt Bart Swings

Op donderdag 15 maart huldigde de provincie Vlaams-Brabant Bart Swings als verdienstelijke inwoner omwille van zijn Olympische prestaties in het Provinciehuis van Leuven.

Skeeler Bart Swings uit Herent behaalde tijdens de recente Olympische Winterspelen in het Koreaanse Pyeongchang de zilveren medaille. Vorig jaar behaalde hij ook al verschillende medailles op het Europese en Wereldkampioenschap skeeleren.

'We zijn fier dat we in onze provincie inwoners hebben die schitteren op zo'n hoog sportief niveau. We zetten dan ook graag Bart Swings in de bloemetjes’, zegt Marc Florquin, gedeputeerde voor protocol.

Marc Florquin

Gedeputeerde voor protocol, Provincie Vlaams-Brabant

Sara Hermans

Dienst communicatie, Provincie Vlaams-Brabant

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Provincie Vlaams-Brabant

#STREEKMOTOR - De provincie Vlaams-Brabant is de motor achter tal van initiatieven in haar streek. Als bestuursniveau tussen de gemeenten en Vlaanderen is ze groot genoeg om veel te doen en klein genoeg om veel te betekenen. Vaak is ze de stille kracht achter de schermen, die met kennis van zaken en de streek oplossingen aanreikt voor uitdagingen die gemeentegrenzen overschrijden. Als straffe streekmotor zet de provincie Vlaams-Brabant dingen in gang en creëert ze ruimte om te bloeien, te bewegen, te beleven en te bewaren wat waardevol is.

De foto's op deze website zijn beschermd door het auteursrecht. Je mag ze vrij gebruiken om de werking van de provincie te illustreren.

Neem contact op met

Provincieplein 1 3010 Leuven

016 26 71 65

info@vlaamsbrabant.be

www.vlaamsbrabant.be