Provincie doet mee met Warmste Week

De Warmste Koers met Sven Nys op 21 december

Maandag 18 december 2017 — De provincie Vlaams-Brabant doet mee met de Warmste Week van Studio Brussel. Zo organiseren Toerisme Vlaams-Brabant en de gemeente Tremelo van 21 tot 23 december de ‘Warmste Koers’ in het  Sven Nys Cycling Center in Baal. Het provinciedomein van Kessel-Lo verkoopt een houtsculptuur en de PIVO-site in Asse is het decor voor de Fire for Life.

Op 21 december om 11 uur springen de Vlaams-Brabantse gedeputeerden, de burgemeester en schepenen van Tremelo, samen met Sven Nys en Goedele Liekens, zelf op de fiets om deze warme actie een extra duw in de rug te geven.

Warmste Koers met Sven Nys en Goedele Liekens

Tijdens de Warmste Koers in het Sven Nys Cycling Center kan men drie dagen lang van 11 tot 21 uur op de rollen komen fietsen voor het goede doel. De opbrengsten van de actie gaan integraal naar Join2Bike, een Leuvense vzw die zich inzet om mensen met en zonder beperking op de fiets te krijgen.

Op 21 december springen de Vlaams-Brabantse gedeputeerden, de burgemeester en schepenen van Tremelo, samen met Goedele Liekens, zelf op de fiets om deze warme actie een extra duw in de rug te geven.
Om 11 uur wordt er een toelichting bij deze actie gegeven, gevolgd door het fietsmoment en een drink.

Adres: Sven Nys Cycling Center,  Balenbergstraatje 11 in Baal (Tremelo)

Meer info: www.toerismevlaamsbrabant.be/dewarmstekoers
 

Veiling houtsculptuur in Kessel-Lo

Het provinciedomein van Kessel-Lo doet mee aan De Warmste Week en veilt een zelfgemaakt houten beeld. De veiling loopt nog tot 20 december en de opbrengst gaat naar Make-A-Wish Belgium-Vlaanderen.

Meer info: www.facebook.com/ProvinciedomeinKessello

 

Fire For Life in PIVO op 23 december

Het PIVO in Asse is één van de drie locaties in Vlaanderen waar de brandweermannen samen komen voor hun actie Fire For Life. Op zaterdag 23 december, tussen 12 en 14 uur, komen zo’n 400 brandweerlui samen in het PIVO. Om 14 uur vertrekken ze per bus naar de Studio Brussel-fuif in het Provinciaal Domein van Wachtebeke.

Houtsculptuur Kessel-Lo

Contacteer ons

Bert De Wit

Gemeente Tremelo, schepen voor toerisme

Gustaaf Cools

PIVO-Brandweerschool-opleidingsdirecteur

Provincie Vlaams Brabant

Monique Swinnen

Gedeputeerde voor toerisme

Kabinet Swinnen,Provincie Vlaams Brabant

Nadia Gijsemans

Persverantwoordelijke gemeente Tremelo

Tremelo Gemeente

Oswald Debelder

Provinciedomein Kessel-Lo-domeinbeheerder

Provincie Vlaams Brabant

Vital Geeraerts

Persmedewerker Toerisme Vlaams-Brabant

Provincie Vlaams Brabant