Provincie bevraagt fietsers over kwaliteit fietssnelweg Denderleeuw-Brussel

De provincie Vlaams-Brabant organiseert tussen 5 en 30 september een onderzoek op de fietssnelweg F209 Denderleeuw-Brussel. De bedoeling van dit onderzoek is de mening te vragen van de fietsers over deze fietssnelweg om de kwaliteit te verbeteren.

In Ternat, Liedekerke en Dilbeek verschijnen vanaf vandaag affiches langs de F209, de fietssnelweg Denderleeuw-Brussel, die fietsers oproepen om de provinciale vragenlijst in te vullen.

‘Met dit fietsonderzoek willen we inzicht krijgen in de fietsbewegingen, het profiel van de fietser op deze route en de kwaliteit van deze fietsverbinding’, zegt Tom Dehaene, gedeputeerde voor mobiliteit. ‘Samen met de gegevens uit de fietstellingen die we in mei en juni van dit jaar deden, krijgen we zo een zicht op het huidige gebruik van de route’.

De provincie Vlaams-Brabant gaat met de resultaten van het onderzoek aan de slag. Samen met de gemeenten langs de route gaat ze werk maken van een betere en meer comfortabele fietsinfrastructuur.

Vragenlijst fietsonderzoek F209

PDF - 346 Kb

Tom Dehaene

Gedeputeerde voor mobiliteit, Provincie Vlaams-Brabant

Steven Fagard

Dienst mobiliteit, Provincie Vlaams-Brabant

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Provincie Vlaams-Brabant

#STREEKMOTOR - De provincie Vlaams-Brabant is de motor achter tal van initiatieven in haar streek. Als bestuursniveau tussen de gemeenten en Vlaanderen is ze groot genoeg om veel te doen en klein genoeg om veel te betekenen. Vaak is ze de stille kracht achter de schermen, die met kennis van zaken en de streek oplossingen aanreikt voor uitdagingen die gemeentegrenzen overschrijden. Als straffe streekmotor zet de provincie Vlaams-Brabant dingen in gang en creëert ze ruimte om te bloeien, te bewegen, te beleven en te bewaren wat waardevol is.

De foto's op deze website zijn beschermd door het auteursrecht. Je mag ze vrij gebruiken om de werking van de provincie te illustreren.

Neem contact op met

Provincieplein 1 3010 Leuven

016 26 71 65

info@vlaamsbrabant.be

www.vlaamsbrabant.be