Provinciale promotrailer voor het eerst op CrossCup op 11/2

Op zondag 11 februari pakt de provincie Vlaams-Brabant voor het eerst uit met haar promotrailer tijdens de Easykit CrossCup van Vlaams-Brabant in Rotselaar.

Om 13 uur toont gedeputeerde Marc Florquin de promotrailer en geeft hij uitleg over het vernieuwde provinciale evenementenbeleid

‘Als provincie ondersteunen we al jaren belangrijke evenementen die in onze regio plaatsvinden. We zullen voortaan ook fysiek aanwezig zijn op deze activiteiten met onze nieuwe promotrailer. Hiermee kunnen we op het terrein ons mooie aanbod, zoals het Sven Nys Cycling Center of de provinciedomeinen, meer in beeld brengen bij een ruim publiek’, zegt gedeputeerde Marc Florquin.

 

De promotrailer is een caravan met folderrekken, audiovisuele apparatuur en een fotobooth. Met deze promotrailer kan de provincie efficiënt folders, magazines en goodie bags verdelen, mondelinge toelichting geven, ludieke acties of kinderanimatie organiseren.

Tijdens de CrossCup in Rotselaar kunnen de bezoekers in de promotrailer een virtual reality-film bekijken. Ze maken kans op een STRAVA-abonnement als ze deelnemen aan de wedstrijd en aan de hand van de VR-film de favoriete loopplek in Vlaams-Brabant raden.

Op zondag 11 februari om 13 uur stelt gedeputeerde Marc Florquin de promotrailer voor. Hij geeft uitleg over het provinciale evenementenbeleid.
Daarna kan men de VR-film in de promotrailer bekijken.

Adres: CrossCup, bij de VIP-tent, Vakenstraat 18 in Rotselaar
 

P.S.: Indien je geen persaccreditatie hebt voor de CrossCup kan je voor toegang contact opnemen met Willem Vandenhoeck op 0475 66 92 36

Marc Florquin

Gedeputeerde, Provincie Vlaams Brabant

Willem Vandenhoeck

Evenementenwerking, Provincie Vlaams Brabant

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Provincie Vlaams-Brabant

#STREEKMOTOR - De provincie Vlaams-Brabant is de motor achter tal van initiatieven in haar streek. Als bestuursniveau tussen de gemeenten en Vlaanderen is ze groot genoeg om veel te doen en klein genoeg om veel te betekenen. Vaak is ze de stille kracht achter de schermen, die met kennis van zaken en de streek oplossingen aanreikt voor uitdagingen die gemeentegrenzen overschrijden. Als straffe streekmotor zet de provincie Vlaams-Brabant dingen in gang en creëert ze ruimte om te bloeien, te bewegen, te beleven en te bewaren wat waardevol is.

De foto's op deze website zijn beschermd door het auteursrecht. Je mag ze vrij gebruiken om de werking van de provincie te illustreren.

Neem contact op met

Provincieplein 1 3010 Leuven

016 26 71 65

info@vlaamsbrabant.be

www.vlaamsbrabant.be