Provinciale promotrailer voor het eerst op CrossCup op 11/2

Vrijdag 9 februari 2018 — Op zondag 11 februari pakt de provincie Vlaams-Brabant voor het eerst uit met haar promotrailer tijdens de Easykit CrossCup van Vlaams-Brabant in Rotselaar.

Om 13 uur toont gedeputeerde Marc Florquin de promotrailer en geeft hij uitleg over het vernieuwde provinciale evenementenbeleid

‘Als provincie ondersteunen we al jaren belangrijke evenementen die in onze regio plaatsvinden. We zullen voortaan ook fysiek aanwezig zijn op deze activiteiten met onze nieuwe promotrailer. Hiermee kunnen we op het terrein ons mooie aanbod, zoals het Sven Nys Cycling Center of de provinciedomeinen, meer in beeld brengen bij een ruim publiek’, zegt gedeputeerde Marc Florquin.

 

De promotrailer is een caravan met folderrekken, audiovisuele apparatuur en een fotobooth. Met deze promotrailer kan de provincie efficiënt folders, magazines en goodie bags verdelen, mondelinge toelichting geven, ludieke acties of kinderanimatie organiseren.

Tijdens de CrossCup in Rotselaar kunnen de bezoekers in de promotrailer een virtual reality-film bekijken. Ze maken kans op een STRAVA-abonnement als ze deelnemen aan de wedstrijd en aan de hand van de VR-film de favoriete loopplek in Vlaams-Brabant raden.

Op zondag 11 februari om 13 uur stelt gedeputeerde Marc Florquin de promotrailer voor. Hij geeft uitleg over het provinciale evenementenbeleid.
Daarna kan men de VR-film in de promotrailer bekijken.

Adres: CrossCup, bij de VIP-tent, Vakenstraat 18 in Rotselaar
 

P.S.: Indien je geen persaccreditatie hebt voor de CrossCup kan je voor toegang contact opnemen met Willem Vandenhoeck op 0475 66 92 36

Marc Florquin Gedeputeerde at Provincie Vlaams Brabant
Willem Vandenhoeck Evenementenwerking at Provincie Vlaams Brabant