Peter Robert wint eindejaarsactie Straffe Streek

Peter Robert uit Hoegaarden is de winnaar van de eindejaarsactie van Streekproducten Vlaams-Brabant. Hij had de Straffe Streek Box met het 'gouden ticket'. En wordt zo ook het hele jaar lang ambassadeur van Straffe Streek.


De vzw Streekproducten Vlaams-Brabant en de provincie Vlaams-Brabant organiseerden van december 2023 tot 15 januari hun eindejaarsactie.

“Met deze actie speelden we in op de stijgende vraag naar hoeve- en streekproducten”, zegt Tom Dehaene, gedeputeerde voor streekproducten. “En ook deze actie werd een succes. Niet minder dan 390 personen kochten een Straffe Streek Box.”

De actie hield in dat men in een Straffe Streek box kon kopen bij één van de deelnemende verkooppunten en dat men daarbij een gouden ticket kreeg. Op dat ticket stond een QR-code die men kon inscannen en naar een webpagina geleid werd waar men zijn gegevens kon invullen en een schiftingsvraag moest beantwoorden.

Peter Robert ontving de winnende box als eindejaarsgeschenk van zijn werknemer, CommScope uit Lubbeek. Dat bedrijf kocht een aantal boxen aan bij Fruit Vanhellemont uit Tielt-Winge om aan zijn werknemers te geven.

Peter Robert is de winnaar van de Straffe Streek-eindejaarsactie.
Peter Robert is de winnaar van de Straffe Streek-eindejaarsactie.

“De winnaar ontvangt 1.000 euro aan shopbudget in de vorm van 40 vouchers van 25 euro om te besteden bij verschillende Straffe Streek leden. Op die manier wordt de winnaar een jaar lang ambassadeur van Straffe Streek. En dat is Peter Robert uit Hoegaarden geworden”, zegt Paul Vleminckx, voorzitter vzw Streekproducten Vlaams-Brabant.

 

Meer info: https://www.straffestreekbox.be/

Tom Dehaene

Gedeputeerde, Provincie Vlaams-Brabant

Joke Gilles

Projectcoördinator, Streekproducten Vlaams-Brabant

Frank Ilsbroux

Persverantwoordelijke, Provincie Vlaams-Brabant

 

 


 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Provincie Vlaams-Brabant

#STREEKMOTOR - De provincie Vlaams-Brabant is de motor achter tal van initiatieven in haar streek. Als bestuursniveau tussen de gemeenten en Vlaanderen is ze groot genoeg om veel te doen en klein genoeg om veel te betekenen. Vaak is ze de stille kracht achter de schermen, die met kennis van zaken en de streek oplossingen aanreikt voor uitdagingen die gemeentegrenzen overschrijden. Als straffe streekmotor zet de provincie Vlaams-Brabant dingen in gang en creëert ze ruimte om te bloeien, te bewegen, te beleven en te bewaren wat waardevol is.

De foto's op deze website zijn beschermd door het auteursrecht. Je mag ze vrij gebruiken om de werking van de provincie te illustreren.

Neem contact op met

Provincieplein 1 3010 Leuven

016 26 71 65

[email protected]

www.vlaamsbrabant.be