Onderhoud toeristische routes verzekerd

Toerisme Vlaams-Brabant bedankt haar peters en meters

De peters en meters van Toerisme Vlaams-Brabant zijn vrijwilligers die een aantal keer per jaar de fiets- , ruiter- en wandelroutes in de provincie inspecteren. Momenteel tellen we een recordaantal van 916 actieve vrijwilligers.

 

Toerisme Vlaams-Brabant bedankte haar vrijwilligers voor hun inzet op 9 en 10 oktober met een peter- en meterdag in Overijse. De peters en meters konden de Druivenstreek verkennen via wandelingen of fietstochten.

Peters en meters zorgen ervoor dat de toeristische routes in orde zijn voor gebruik. Toerisme Vlaams-Brabant dankte hen voor hun werk met een kennismaking met Overijse
Peters en meters zorgen ervoor dat de toeristische routes in orde zijn voor gebruik. Toerisme Vlaams-Brabant dankte hen voor hun werk met een kennismaking met Overijse

“De peters en meters bezorgen ons hun opmerkingen en suggesties over de routes. Wij bundelen ze en geven ze door aan de onderhoudsploegen van IGO voor het arrondissement Leuven en van 3Wplus voor Halle-Vilvoorde”, zegt Gunther Coppens, gedeputeerde voor toerisme. “Deze voeren de nodige werken uit om de bewegwijzering in goede toestand te houden.”

Gunther Coppens

Gedeputeerde, Provincie Vlaams-Brabant

Petra Moons

Toerisme Vlaams-Brabant, Provincie Vlaams-Brabant

Frank Ilsbroux

Persverantwoordelijke, Provincie Vlaams-Brabant

 

 


 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Provincie Vlaams-Brabant

#STREEKMOTOR - De provincie Vlaams-Brabant is de motor achter tal van initiatieven in haar streek. Als bestuursniveau tussen de gemeenten en Vlaanderen is ze groot genoeg om veel te doen en klein genoeg om veel te betekenen. Vaak is ze de stille kracht achter de schermen, die met kennis van zaken en de streek oplossingen aanreikt voor uitdagingen die gemeentegrenzen overschrijden. Als straffe streekmotor zet de provincie Vlaams-Brabant dingen in gang en creëert ze ruimte om te bloeien, te bewegen, te beleven en te bewaren wat waardevol is.

De foto's op deze website zijn beschermd door het auteursrecht. Je mag ze vrij gebruiken om de werking van de provincie te illustreren.

Neem contact op met

Provincieplein 1 3010 Leuven

016 26 71 65

info@vlaamsbrabant.be

www.vlaamsbrabant.be