Skip to Content
Nieuwe maatregelen tegen verspreiding coronavirus

Nieuwe maatregelen tegen verspreiding coronavirus

De provincie Vlaams-Brabant volgt de ontwikkeling van de corona-epidemie op de voet en nam bijkomende maatregelen om de verspreiding van het virus tegen te gaan.

De audities in het Provinciehuis worden vanaf nu schriftelijk georganiseerd. Die audities zijn vergaderingen in het kader van de beroepsprocedure bij vergunningen.

Gevolg gevend aan de beslissing van het federaal Crisiscentrum over de sluiting van de kampeerbedrijven, heeft de provincie besloten de paalkampeerplek in Het Vinne in Zoutleeuw, het camperterrein in de Halve Maan in Diest en Kessel-Lo en de trekkershutten in de Halve Maan en Huizingen te sluiten.

De drie provinciale scholen, PISO Tienen, De Sterretjes in Tienen en De Wijnpers in Leuven, blijven open voor opvang van leerlingen. Maar deze opvang wordt beperkt tot kinderen van ouders in essentiële beroepen.

Contacteer ons
Bart Nevens Gedeputeerde, Provincie Vlaams-Brabant
Frank Ilsbroux Persverantwoordelijke, Provincie Vlaams-Brabant
Bart Nevens Gedeputeerde, Provincie Vlaams-Brabant
Frank Ilsbroux Persverantwoordelijke, Provincie Vlaams-Brabant
Over Provincie Vlaams-Brabant

#STREEKMOTOR - De provincie Vlaams-Brabant is de motor achter tal van initiatieven in haar streek. Als bestuursniveau tussen de gemeenten en Vlaanderen is ze groot genoeg om veel te doen en klein genoeg om veel te betekenen. Vaak is ze de stille kracht achter de schermen, die met kennis van zaken en de streek oplossingen aanreikt voor uitdagingen die gemeentegrenzen overschrijden. Als straffe streekmotor zet de provincie Vlaams-Brabant dingen in gang en creƫert ze ruimte om te bloeien, te bewegen, te beleven en te bewaren wat waardevol is.

De foto's op deze website zijn beschermd door het auteursrecht. Je mag ze vrij gebruiken om de werking van de provincie te illustreren.

Provincie Vlaams-Brabant
Provincieplein 1
3010 Leuven