Nieuwe graffitimuur in het provinciedomein van Kessel-Lo

In het provinciedomein Kessel-Lo werd een keermuur opgefrist met een graffiti-tekening van sportende figuren.

De keermuur aan de multisport-terreinen, nabij de ingang aan de Holsbeeksesteenweg, werden opgefrist met een graffiti. De tekening omvat heldere kleuren en figuren die verwijzen naar de activiteiten in het domein.

De graffiti fleurt de sportterreinen op
De graffiti fleurt de sportterreinen op

“Deze graffiti doet de zone, waar vooral sportende tieners actief zijn, helemaal opfrissen”, zegt Ann Schevenels, gedeputeerde voor de provinciedomeinen. “Het ontwerp werd gekozen in samenspraak met de domeinmedewerkers en uitgevoerd door de Leuvense organisatie Treepack. Met een professioneel uitgewerkt resultaat als gevolg”.

De tekening verwijst naar de activiteiten die er in de zone plaatsvinden
De tekening verwijst naar de activiteiten die er in de zone plaatsvinden

Tijdens de zomermaanden zal ook het nabijgelegen skateterrein vernieuwd worden. Hiervoor gaat de provincie samenwerken met de Leuvense skaters van vzweetje.

Ann Schevenels

Gedeputeerde, Provincie Vlaams-Brabant

Oswald Debelder

Provinciedomein Kessel-Lo, Provincie Vlaams-Brabant

Frank Ilsbroux

Persverantwoordelijke, Provincie Vlaams-Brabant

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Provincie Vlaams-Brabant

#STREEKMOTOR - De provincie Vlaams-Brabant is de motor achter tal van initiatieven in haar streek. Als bestuursniveau tussen de gemeenten en Vlaanderen is ze groot genoeg om veel te doen en klein genoeg om veel te betekenen. Vaak is ze de stille kracht achter de schermen, die met kennis van zaken en de streek oplossingen aanreikt voor uitdagingen die gemeentegrenzen overschrijden. Als straffe streekmotor zet de provincie Vlaams-Brabant dingen in gang en creëert ze ruimte om te bloeien, te bewegen, te beleven en te bewaren wat waardevol is.

De foto's op deze website zijn beschermd door het auteursrecht. Je mag ze vrij gebruiken om de werking van de provincie te illustreren.

Neem contact op met

Provincieplein 1 3010 Leuven

016 26 71 65

info@vlaamsbrabant.be

www.vlaamsbrabant.be