Nathalie Vanden Bempt wint Happy Valentijn-wedstrijd

Nathalie Vanden Bempt uit Boutersem kan genieten van een romantisch weekend in het Hageland. Ze is de winnares van de Happy Valentijn-wedstrijd van LEADER Hageland+.

In de week van 14 februari organiseerde LEADER Hageland+ een Valentijnwedstrijd. Via de Happy Hageland app konden deelnemers het antwoord op de prijsvragen vinden.

De winnares, Nathalie Vanden Bempt uit Boutersem, zat er met haar antwoord op de schiftingsvraag maar één cijfertje naast. Ze gokte dat er 2.185 gebruikers zouden zijn op 14 februari om 18 uur. Uiteindelijk werden het er 2186.

Nathalie Vanden Bempt kreeg haar prijs overhandigd door Monique Swinnen, gedeputeerde voor plattelandsbeleid en voorzitter van LEADER Hageland+ in B&B Hoeve Ransberg, waar ze haar weekend mag doorbrengen.

‘Daar mag zij overnachten in de  gerestaureerde oude hooischuur. De houten balken en de mezzanine met slaapkamer ademen romantiek uit. Vanuit het bed heeft men een prachtig zicht over de vallei met de fruitboomgaarden en de zonsondergang’, zegt gedeputeerde Monique Swinnen.

‘Ik kijk er echt naar uit, dus we gaan thuis meteen de agenda’s naast elkaar leggen om een geschikt weekend vast te leggen’, zegt Nathalie Vanden Bempt.

De Happy Hageland app blijft intussen gebruikers winnen. De promotie voor de app loopt nog het hele jaar.
In de app vindt de gebruiker lokale info over de Hagelandse gemeenten. Inwoners kunnen het lokale nieuws lezen, de gegevens van gemeentediensten raadplegen, hun favoriete lokale handelaars en verenigingen volgen.  Toeristen hebben met deze app het Hageland in hun broekzak: er zijn wandel- en fietsroutes in te vinden, er kan een B&B of gezellig restaurant gezocht worden en de QR-code lezer kan bezoekers meer uitleg bieden over toeristische bezienswaardigheden.
 

Monique Swinnen

Gedeputeerde voor plattelandsbeleid, Provincieraad Vlaams-Brabant

Pierre-Bernard Van Acker

Coördinator Hageland+, Provincie Vlaams Brabant

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Provincie Vlaams-Brabant

#STREEKMOTOR - De provincie Vlaams-Brabant is de motor achter tal van initiatieven in haar streek. Als bestuursniveau tussen de gemeenten en Vlaanderen is ze groot genoeg om veel te doen en klein genoeg om veel te betekenen. Vaak is ze de stille kracht achter de schermen, die met kennis van zaken en de streek oplossingen aanreikt voor uitdagingen die gemeentegrenzen overschrijden. Als straffe streekmotor zet de provincie Vlaams-Brabant dingen in gang en creëert ze ruimte om te bloeien, te bewegen, te beleven en te bewaren wat waardevol is.

De foto's op deze website zijn beschermd door het auteursrecht. Je mag ze vrij gebruiken om de werking van de provincie te illustreren.

Neem contact op met

Provincieplein 1 3010 Leuven

016 26 71 65

info@vlaamsbrabant.be

www.vlaamsbrabant.be