Muziek op de Boerderij met Buurman en Ronny Mosuse

Tijdens ‘Muziek op de Boerderij’ kan men een bezoek achter de schermen van een boerderij combineren met een gratis concert. Op 14 mei treedt Buurman op in schapenboerderij Het Nijswolkje in Rillaar. En op 20 mei Ronny Mosuse in Prinsheerlijke Aardbeien in Kapelle-op-den-Bos.

“Muziek verbindt mensen”, zegt Tom Dehaene, gedeputeerde voor land- en tuinbouw. “Na corona hebben we meer dan ooit de behoefte om een stap in de wereld te zetten en dingen te beleven. Daar willen we op inspelen met ‘Muziek op de Boerderij’. Eerst leren de bezoekers de mensen achter het bedrijf en hun producten kennen. Daarna treden enkele topartiesten op.”

Op 14 mei in Rillaar bestaat het programma uit twee delen: in de namiddag is er een kinderprogramma en ’s avonds komen de volwassenen aan de beurt met een optreden van Buurman. ​
Meer info over het programma en (verplicht) inschrijven: www.vlaamsbrabant.be/muziekopdeboerderij-aarschot

 

Affiche Rillaar.pdf

PDF - 3.6 Mb

Op 20 mei in Kapelle-op-den-Bos komt Ronny Mosuse langs. ​
Meer info over het programma en (verplicht) inschrijven: www.vlaamsbrabant.be/muziekopdeboerderij-kapelle-op-den-bos

‘Muziek op de Boerderij’ vindt plaats tijdens de Week van de Korte Keten, die dit jaar loopt van 14 tot en met 22 mei. ​
De Week is een samenwerking tussen de Vlaamse provincies, VLAM en het Steunpunt Korte Keten en wordt al voor de vijfde keer georganiseerd. Tijdens de Week plannen allerlei organisatoren evenementen, workshops of opendeurdagen.

Tom Dehaene

Gedeputeerde, Provincie Vlaams-Brabant

Geert Mertens

Dienst land- en tuinbouw, Provincie Vlaams-Brabant

Frank Ilsbroux

Persverantwoordelijke, Provincie Vlaams-Brabant

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Provincie Vlaams-Brabant

#STREEKMOTOR - De provincie Vlaams-Brabant is de motor achter tal van initiatieven in haar streek. Als bestuursniveau tussen de gemeenten en Vlaanderen is ze groot genoeg om veel te doen en klein genoeg om veel te betekenen. Vaak is ze de stille kracht achter de schermen, die met kennis van zaken en de streek oplossingen aanreikt voor uitdagingen die gemeentegrenzen overschrijden. Als straffe streekmotor zet de provincie Vlaams-Brabant dingen in gang en creëert ze ruimte om te bloeien, te bewegen, te beleven en te bewaren wat waardevol is.

De foto's op deze website zijn beschermd door het auteursrecht. Je mag ze vrij gebruiken om de werking van de provincie te illustreren.

Neem contact op met

Provincieplein 1 3010 Leuven

016 26 71 65

info@vlaamsbrabant.be

www.vlaamsbrabant.be