‘Monopoly Koers’ gelanceerd in Sven Nys Cycling Center

Vandaag werd de nieuwe editie van het gekende spelbord Monopoly gelanceerd in het Sven Nys Cycling Center. Philippe Gilbert en Remco Evenepoel zijn de ‘peters’ van ‘Monopoly Koers’. 

In ‘Monopoly Koers’ kopen de deelnemers geen straten maar legendarische hellingen en kasseistroken, zoals de Muur van Geraardsbergen en Carrefour de l’ Arbre. De stations worden in deze editie vervangen door wielercentra, waaronder ook het Sven Nys Cycling Center in Baal.

“Monopoly is een klassieker waar elke generatie plezier aan beleeft. We zijn dan ook blij dat het Sven Nys Cycling Center een plekje krijgt in dit gezelschapsspel. Nu kan je eigenaar worden van de Balenberg”, zegt Monique Swinnen, gedeputeerde voor toerisme. 

Vanaf vandaag kan men ook stemmen welke  ‘straat’ de duurste van het spel moet worden. De Koppenberg, Poggio en de Velodrome in Roubaix zijn enkele van de kanshebbers. Het publiek zal beslissen. 
Stemmen kan nog tot 29 mei op www.monopolykoers.be

Toerisme Vlaams-Brabant en het Sven Nys Cycling Center zijn partner in het project. Het spel verschijnt in het najaar in de winkelrekken. 


 

Monique Swinnen

Gedeputeerde voor toerisme, Provincie Vlaams-Brabant

Sarah Vaes

Toerisme Vlaams-Brabant, Provincie Vlaams-Brabant

Frank Ilsbroux

Persverantwoordelijke, Provincie Vlaams-Brabant

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Provincie Vlaams-Brabant

#STREEKMOTOR - De provincie Vlaams-Brabant is de motor achter tal van initiatieven in haar streek. Als bestuursniveau tussen de gemeenten en Vlaanderen is ze groot genoeg om veel te doen en klein genoeg om veel te betekenen. Vaak is ze de stille kracht achter de schermen, die met kennis van zaken en de streek oplossingen aanreikt voor uitdagingen die gemeentegrenzen overschrijden. Als straffe streekmotor zet de provincie Vlaams-Brabant dingen in gang en creëert ze ruimte om te bloeien, te bewegen, te beleven en te bewaren wat waardevol is.

De foto's op deze website zijn beschermd door het auteursrecht. Je mag ze vrij gebruiken om de werking van de provincie te illustreren.

Neem contact op met

Provincieplein 1 3010 Leuven

016 26 71 65

info@vlaamsbrabant.be

www.vlaamsbrabant.be