Skip to Content
Leen Van Aken legt eed af in provincieraad

Leen Van Aken legt eed af in provincieraad

Leen Van Aken (Groen) uit Londerzeel legde vandaag de eed af in de provincieraad van Vlaams-Brabant. Ze vervangt haar partijgenote Stefanie De Bock.

Leen Van Aken uit Londerzeel volgt Stefanie De Bock op als raadslid voor Groen. Stefanie De Bock verhuist buiten de provincie en kan aldus haar mandaat niet meer vervullen.

Leen Van Aken is geboren op 21 juni 1964 in Dendermonde. Ze is master in de architectuur en docente aan de Thomas More Hogeschool in Mechelen.
Ze is schepen van omgeving, dierenwelzijn, energie patrimonium en monumentenzorg, huisvesting sociaal woonbeleid en begraafplaatsen in Londerzeel.

Ze was reeds provincieraadslid van 2006 tot 2012 en van 2016 tot 2018.

Contacteer ons
Linda Van den Eede Raadsvoorzitter, Provincieraad van Vlaams-Brabant
Frank Ilsbroux Persverantwoordelijke, Provincie Vlaams-Brabant
Linda Van den Eede Raadsvoorzitter, Provincieraad van Vlaams-Brabant
Frank Ilsbroux Persverantwoordelijke, Provincie Vlaams-Brabant
Over Provincie Vlaams-Brabant

#STREEKMOTOR - De provincie Vlaams-Brabant is de motor achter tal van initiatieven in haar streek. Als bestuursniveau tussen de gemeenten en Vlaanderen is ze groot genoeg om veel te doen en klein genoeg om veel te betekenen. Vaak is ze de stille kracht achter de schermen, die met kennis van zaken en de streek oplossingen aanreikt voor uitdagingen die gemeentegrenzen overschrijden. Als straffe streekmotor zet de provincie Vlaams-Brabant dingen in gang en creƫert ze ruimte om te bloeien, te bewegen, te beleven en te bewaren wat waardevol is.

De foto's op deze website zijn beschermd door het auteursrecht. Je mag ze vrij gebruiken om de werking van de provincie te illustreren.

Provincie Vlaams-Brabant
Provincieplein 1
3010 Leuven