Kom deze zomer de provinciedomeinen ontdekken

De provincie Vlaams-Brabant lanceert de campagne ‘Kom deze zomer de provinciedomeinen ontdekken’. Deze recreatiedomeinen zijn immers een ideale bestemming voor een dicht-bij-huisvakantie voor een lage prijs.

 

De zomer staat voor de deur en dat zullen de Vlaams-Brabanders geweten hebben. De vier provinciedomeinen, de Halve Maan in Diest, Het Vinne in Zoutleeuw, Kessel-Lo in Leuven en Huizingen in Beersel zetten hun deuren wagenwijd open voor het publiek.

“We lanceren de campagne ‘Kom deze zomer de provinciedomeinen ontdekken’. Onze vier prachtige provinciedomeinen vormen de ideale bestemming voor zomerse ontspanning. Lekker plonsen in openlucht, avontuurlijk ravotten op de speeltuinen, een romantisch boottochtje, sporten of genieten van de natuur tijdens een wandeling. Het kan allemaal dicht bij huis en voor een kleine prijs”, zegt Ann Schevenels, gedeputeerde voor recreatie.

Verschillende bussen rijden deze zomer doorheen Vlaams-Brabant met een leuke foto op de achterkant. Zo blijven de provinciedomeinen onder de aandacht van de potentiële bezoekers.

Het beeld van de zomercampagne voor de provinciedomeinen.
Het beeld van de zomercampagne voor de provinciedomeinen.

 

Meer info: www.vlaamsbrabant.be/provinciedomeinen

Ann Schevenels

Gedeputeerde, Provincie Vlaams-Brabant

Agnetha Van Pee

Recreatie en provinciedomeinen, Provincie Vlaams-Brabant

Jan Gommers

Communicatie provinciedomeinen, Provincie Vlaams-Brabant

Overzicht van activiteiten in Provinciedomein Huizingen, Provinciedomein Kessel-Lo, Provinciedomein Halve Maan Diest en Provinciedomein Het Vinne Zoutleeuw

PDF - 202 Kb

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Provincie Vlaams-Brabant

#STREEKMOTOR - De provincie Vlaams-Brabant is de motor achter tal van initiatieven in haar streek. Als bestuursniveau tussen de gemeenten en Vlaanderen is ze groot genoeg om veel te doen en klein genoeg om veel te betekenen. Vaak is ze de stille kracht achter de schermen, die met kennis van zaken en de streek oplossingen aanreikt voor uitdagingen die gemeentegrenzen overschrijden. Als straffe streekmotor zet de provincie Vlaams-Brabant dingen in gang en creëert ze ruimte om te bloeien, te bewegen, te beleven en te bewaren wat waardevol is.

De foto's op deze website zijn beschermd door het auteursrecht. Je mag ze vrij gebruiken om de werking van de provincie te illustreren.

Neem contact op met

Provincieplein 1 3010 Leuven

016 26 71 65

info@vlaamsbrabant.be

www.vlaamsbrabant.be