Kelly Roosen is de nieuwe directeur van PISO Tienen

De provincie Vlaams-Brabant stelde Kelly Roosen aan als nieuwe directeur van de provinciale school PISO Tienen.24 maart is haar eerste werkdag in haar nieuwe functie.

Kelly Roosen, 41 jaar, was voordien reeds leerkracht in de school.
“Ik kijk met veel enthousiasme uit naar deze nieuwe uitdaging. We gaan deze school verder uitbouwen tot een sterke, unieke, kwaliteitsvolle school. Een school waarop leerlingen, leerkrachten, omkaderend personeel, ouders, externe actoren en partners fier zijn. Een school waarin en waarmee wordt samengewerkt vanuit eenzelfde visie en met gedeelde krachten. Samen school maken is een werkwoord voor iedereen op elk niveau”, zegt de kersverse directeur.

Kelly Roosen is de nieuwe directeur van PISO Tienen
Kelly Roosen is de nieuwe directeur van PISO Tienen

“Kelly Roosen kwam als enige laureaat uit de uitgebreide selectieprocedure voor de functie van directeur”, zegt Gunther Coppens, gedeputeerde voor onderwijs. “We zijn er zeker van dat ze gedreven, daadkrachtig en enthousiast deze uitdaging zal aangaan.”

Gunther Coppens

Gedeputeerde, Provincie Vlaams-Brabant

Kelly Roosen

Directeur, PISO Tienen

Frank Ilsbroux

Persverantwoordelijke, Provincie Vlaams-Brabant

 

 

 

 

 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Provincie Vlaams-Brabant

#STREEKMOTOR - De provincie Vlaams-Brabant is de motor achter tal van initiatieven in haar streek. Als bestuursniveau tussen de gemeenten en Vlaanderen is ze groot genoeg om veel te doen en klein genoeg om veel te betekenen. Vaak is ze de stille kracht achter de schermen, die met kennis van zaken en de streek oplossingen aanreikt voor uitdagingen die gemeentegrenzen overschrijden. Als straffe streekmotor zet de provincie Vlaams-Brabant dingen in gang en creëert ze ruimte om te bloeien, te bewegen, te beleven en te bewaren wat waardevol is.

De foto's op deze website zijn beschermd door het auteursrecht. Je mag ze vrij gebruiken om de werking van de provincie te illustreren.

Neem contact op met

Provincieplein 1 3010 Leuven

016 26 71 65

info@vlaamsbrabant.be

www.vlaamsbrabant.be