Huizingen sluit seizoen af met feest op 30 september

Huizingen sluit seizoen af met feest op 30 september

Op zondag 30 september organiseert het Provinciedomein Huizingen een eindeseizoensfeest met straatanimatie door professionele artiesten.

‘Dankzij het zeer mooie zomerweer vonden veel gezinnen hun weg naar ons provinciedomein in Huizingen. Dit zorgde steeds voor een gezellige vakantiesfeer’, zegt Walter Zelderloo, gedeputeerde voor de provinciedomeinen. ‘Om het seizoen in dezelfde sfeer af te sluiten, organiseren we een spetterend eindeseizoensfeest met sprookjesachtige straatanimatie en optredens. Je kan komen luisteren naar mooie sprookjes, je laten overrompelen door duizenden zeepbellen of je vergapen aan de spectaculaire slotact’.
 

Praktische info:

Datum: zondag 30 september van 14 tot 17 uur

Plaats: Hoofdingang Provinciedomein Huizingen, Henri Torleylaan 100 in Huizingen (Beersel)

Prijs: toegang betalend, animatie gratis

Contacteer ons
Walter Zelderloo Gedeputeerde voor provinciedomeinen, Provincie Vlaams Brabant
Sarah Staut Provinciedomein Huizingen, Provincie Vlaams Brabant
Walter Zelderloo Gedeputeerde voor provinciedomeinen, Provincie Vlaams Brabant
Sarah Staut Provinciedomein Huizingen, Provincie Vlaams Brabant
Over Provincie Vlaams-Brabant

#STREEKMOTOR - De provincie Vlaams-Brabant is de motor achter tal van initiatieven in haar streek. Als bestuursniveau tussen de gemeenten en Vlaanderen is ze groot genoeg om veel te doen en klein genoeg om veel te betekenen. Vaak is ze de stille kracht achter de schermen, die met kennis van zaken en de streek oplossingen aanreikt voor uitdagingen die gemeentegrenzen overschrijden. Als straffe streekmotor zet de provincie Vlaams-Brabant dingen in gang en creƫert ze ruimte om te bloeien, te bewegen, te beleven en te bewaren wat waardevol is.

De foto's op deze website zijn beschermd door het auteursrecht. Je mag ze vrij gebruiken om de werking van de provincie te illustreren.

Provincie Vlaams-Brabant
Provincieplein 1
3010 Leuven