Gouverneur roept op om 6 gouden regels toe te passen

Jan Spooren is nu een maand de nieuwe gouverneur van Vlaams-Brabant. In een videoboodschap roept hij de inwoners van de provincie op om de 6 gouden regels tegen de verspreiding van het coronavirus toe te passen.

"Ons leven is de voorbije maanden grondig door elkaar geschud door het coronavirus en er komen nog een paar lastige maanden aan. Graag doe ik een warme oproep om de 6 gouden regels correct op te volgen, nog even vol te houden en dit vooral samen en voor elkaar te doen", zegt gouverneur Jan Spooren.

VLB_GOUVERNEUR_CORONAMAATREGELEN

MP4 - 71 Mb

 

VB_VIDEOBOODSCHAP_JAN_SPOOREN_CORONA

DOCX - 8.9 Kb


Nieuwe corona-app


Een nieuw middel om de strijd tegen het virus aan te gaan is de App Corona Alert.

"Hoe meer mensen deze app installeren, hoe beter hij werkt", zegt gouverneur Jan Spooren. "Installeer deze app en draag zo jouw steentje bij in het afremmen van het virus".

https://coronalert.be

Jan Spooren

Gouverneur, Provincie Vlaams-Brabant

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Provincie Vlaams-Brabant

#STREEKMOTOR - De provincie Vlaams-Brabant is de motor achter tal van initiatieven in haar streek. Als bestuursniveau tussen de gemeenten en Vlaanderen is ze groot genoeg om veel te doen en klein genoeg om veel te betekenen. Vaak is ze de stille kracht achter de schermen, die met kennis van zaken en de streek oplossingen aanreikt voor uitdagingen die gemeentegrenzen overschrijden. Als straffe streekmotor zet de provincie Vlaams-Brabant dingen in gang en creëert ze ruimte om te bloeien, te bewegen, te beleven en te bewaren wat waardevol is.

De foto's op deze website zijn beschermd door het auteursrecht. Je mag ze vrij gebruiken om de werking van de provincie te illustreren.

Neem contact op met

Provincieplein 1 3010 Leuven

016 26 71 65

info@vlaamsbrabant.be

www.vlaamsbrabant.be