Gezocht: uitbater Bistro in Het Vinne

Het Vinne in Zoutleeuw is op zoek naar een nieuwe uitbater voor de Bistro. Op 12 en 13 maart organiseert het provinciedomein open infodagen voor geïnteresseerde horecaondernemers. ​

De vorige uitbater sloot vlak voor het zomerseizoen van 2023 de deuren van de Bistro, de horecazaak in het provinciedomein Het Vinne in Zoutleeuw.

“Daarom zijn we op zoek naar een gepassioneerde en ervaren horecaondernemer die een visie heeft om van Bistro Het Vinne een toonaangevende bestemming te maken voor ontspanning, verbinding met de natuur en culinair genot”, zegt Ann Schevenels, gedeputeerde voor de provinciedomeinen.

De Bistro in Het Vinne ligt op een toplocatie. De horecazaak heeft een ruim terras aan het grootste natuurlijke binnenmeer van Vlaanderen. Met zicht op de speeltuin waar kinderen kunnen ravotten.

Op dinsdag 12 en woensdag 13 maart organiseert het provinciedomein open infodagen. Kandidaat horecaondernemers kunnen er op afspraak de Bistro bezoeken en hun vragen stellen.

Meer info: https://www.vlaamsbrabant.be/nl/nieuws/uitbater-gezocht-voor-horecazaak-het-vinne

Ann Schevenels

Gedeputeerde, Provincie Vlaams-Brabant

Liesbet Cox

Domeinbeheerder Het Vinne

Frank Ilsbroux

Persverantwoordelijke, Provincie Vlaams-Brabant

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Provincie Vlaams-Brabant

#STREEKMOTOR - De provincie Vlaams-Brabant is de motor achter tal van initiatieven in haar streek. Als bestuursniveau tussen de gemeenten en Vlaanderen is ze groot genoeg om veel te doen en klein genoeg om veel te betekenen. Vaak is ze de stille kracht achter de schermen, die met kennis van zaken en de streek oplossingen aanreikt voor uitdagingen die gemeentegrenzen overschrijden. Als straffe streekmotor zet de provincie Vlaams-Brabant dingen in gang en creëert ze ruimte om te bloeien, te bewegen, te beleven en te bewaren wat waardevol is.

De foto's op deze website zijn beschermd door het auteursrecht. Je mag ze vrij gebruiken om de werking van de provincie te illustreren.

Neem contact op met

Provincieplein 1 3010 Leuven

016 26 71 65

[email protected]

www.vlaamsbrabant.be