Genomineerden Toerisme Awards Vlaams-Brabant bekend

Publiek mag meestemmen

Toerisme Vlaams-Brabant maakt vandaag de genomineerden voor de Toerisme Awards 2018 bekend. Hiermee start de campagne voor de publieksprijs.

Toerisme Vlaams-Brabant organiseert dit jaar voor het eerst de Toerisme Awards. Hiermee willen ze verdienstelijke aanbieders van toeristische producten belonen voor hun inzet.

Er waren 110 kandidaten voor de Awards, geselecteerd door een professionele jury. De jury nomineerde drie inzendingen voor vier categorieën: Logies met streekidentiteit, Toeristisch product, Iedereen Toerist en Erfgoed.

Publiek mag stemmen voor Toerisme Award

‘Voor de winnaar van de vijfde en laatste Award hebben we de hulp van het publiek nodig. Het publiek kan stemmen op één van de vier genomineerden voor de publieksprijs’, zegt gedeputeerde Monique Swinnen.

Deze genomineerden zijn ‘Het Wandelnetwerk Getevallei’, ‘Het Belevingscentrum ’14-’18 uit Tildonk’, ‘Het Sven Nys Cycling Center’ uit Baal en ‘de regiocampagne thema Druiventro(t)s’. Stemmen kan via de website www.toerismevlaamsbrabant.be/awards. De winnaars van de 5 awards worden op een feestelijke avond op 28 maart bekend gemaakt.

Het grote publiek kan kennismaken met de genomineerden via vier filmpjes die in de week van 12 maart op de regionale zenders ROB-tv en Ring-tv uitgezonden worden.

 

Monique Swinnen

Gedeputeerde voor toerisme, Provincieraad Vlaams-Brabant

Pieter Vandeperre

Directie Vrije tijd, Provincie Vlaams Brabant

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Provincie Vlaams-Brabant

#STREEKMOTOR - De provincie Vlaams-Brabant is de motor achter tal van initiatieven in haar streek. Als bestuursniveau tussen de gemeenten en Vlaanderen is ze groot genoeg om veel te doen en klein genoeg om veel te betekenen. Vaak is ze de stille kracht achter de schermen, die met kennis van zaken en de streek oplossingen aanreikt voor uitdagingen die gemeentegrenzen overschrijden. Als straffe streekmotor zet de provincie Vlaams-Brabant dingen in gang en creëert ze ruimte om te bloeien, te bewegen, te beleven en te bewaren wat waardevol is.

De foto's op deze website zijn beschermd door het auteursrecht. Je mag ze vrij gebruiken om de werking van de provincie te illustreren.

Neem contact op met

Provincieplein 1 3010 Leuven

016 26 71 65

info@vlaamsbrabant.be

www.vlaamsbrabant.be