Gemeenschappelijke verklaring aanpak reconversiegebied Vilvoorde-Machelen

Op 5 juli 2019 vond een bijeenkomst plaats van het Beheerscomité van het strategisch project ‘Reconversie Vilvoorde-Machelen'. In dit door Vlaanderen erkende strategisch project werken de provincie Vlaams-Brabant, de stad Vilvoorde, de gemeente Machelen en de POM Vlaams-Brabant samen aan de herontwikkeling van het voormalig industrieel gebied op de grens van Vilvoorde, Machelen en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

 

In de vergadering van het Beheerscomité van 5 juli 2019 namen de afgevaardigden van de 4 partnerbesturen kennis van de ambitienota ‘De Broeksite en de Vlaamse kanaalzone ten noorden van Brussel’ van het bureau ORG Urbanism en bespraken zij de verdere aanpak hiervan. De afgevaardigden van de 4 partnerbesturen namen hierbij een gemeenschappelijke verklaring aan met betrekking tot een gezamenlijke aanpak om tot een overkoepelende toekomstvisie voor het gebied te komen. In bijlage bezorgen wij u deze gemeenschappelijke verklaring

gezamenlijke_verklaring-overkoepelende-visie-reconversiegebied-Vilvoorde-Machelen.docx

DOCX - 61 Kb

Tom Dehaene

Voorzitter strategisch project ‘Reconversie Vilvoorde-Machelen’, Provincie Vlaams-Brabant

Els Van Loon

Dienst ruimtelijke planning, Provincie Vlaams-Brabant

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Provincie Vlaams-Brabant

#STREEKMOTOR - De provincie Vlaams-Brabant is de motor achter tal van initiatieven in haar streek. Als bestuursniveau tussen de gemeenten en Vlaanderen is ze groot genoeg om veel te doen en klein genoeg om veel te betekenen. Vaak is ze de stille kracht achter de schermen, die met kennis van zaken en de streek oplossingen aanreikt voor uitdagingen die gemeentegrenzen overschrijden. Als straffe streekmotor zet de provincie Vlaams-Brabant dingen in gang en creëert ze ruimte om te bloeien, te bewegen, te beleven en te bewaren wat waardevol is.

De foto's op deze website zijn beschermd door het auteursrecht. Je mag ze vrij gebruiken om de werking van de provincie te illustreren.

Neem contact op met

Provincieplein 1 3010 Leuven

016 26 71 65

[email protected]

www.vlaamsbrabant.be