Feestdagen vieren met een box vol Straffe Streek


Win 1.000 euro aan streekproducten

De vzw Streekproducten Vlaams-Brabant en de provincie Vlaams-Brabant lanceren hun eindejaarsactie, die heel de maand december tot en met 15 januari loopt. Blikvanger is een gouden ticket in elke Straffe Streek box waarmee men kans maakt op een shopbugdet van 1.000 euro.

“Kerstmis en het eindejaar naderen. Mensen gaan op zoek naar geschenken voor hun geliefden. En wat is er dan origineler dan een box lekkers uit eigen streek“, zegt Tom Dehaene, gedeputeerde voor streekproducten.

“Met onze eindejaaractie spelen we met deze feestelijke box in op de stijgende vraag naar hoeve- en streekproducten”, zegt Paul Vleminckx, voorzitter vzw Streekproducten Vlaams-Brabant.

Dit jaar houdt deze actie in dat men een Straffe Streek box kan kopen bij één van de deelnemende verkooppunten en dat men daarbij een gouden ticket krijgt. Op dat ticket staat een QR-code die men kan inscannen en naar een webpagina leidt waar men zijn gegevens kan invullen en een schiftingsvraag moet beantwoorden. Na die registratie maakt de deelnemer kans om na afloop van de actie op 15 januari als winnaar uit de bus te komen.

De winnaar ontvangt 1.000 euro aan shopbudget in de vorm van 40 vouchers van 25 euro om te besteden bij verschillende Straffe Streek leden. Op die manier wordt de winnaar een jaar lang ambassadeur van Straffe Streek.


Meer info en wedstrijdvoorwaarden

Tom Dehaene

Gedeputeerde, Provincie Vlaams-Brabant

Daan Vanhorenbeek

Straffe Streek, Streekproducten Vlaams-Brabant vzw

Frank Ilsbroux

Persverantwoordelijke, Provincie Vlaams-Brabant

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Provincie Vlaams-Brabant

#STREEKMOTOR - De provincie Vlaams-Brabant is de motor achter tal van initiatieven in haar streek. Als bestuursniveau tussen de gemeenten en Vlaanderen is ze groot genoeg om veel te doen en klein genoeg om veel te betekenen. Vaak is ze de stille kracht achter de schermen, die met kennis van zaken en de streek oplossingen aanreikt voor uitdagingen die gemeentegrenzen overschrijden. Als straffe streekmotor zet de provincie Vlaams-Brabant dingen in gang en creëert ze ruimte om te bloeien, te bewegen, te beleven en te bewaren wat waardevol is.

De foto's op deze website zijn beschermd door het auteursrecht. Je mag ze vrij gebruiken om de werking van de provincie te illustreren.

Neem contact op met

Provincieplein 1 3010 Leuven

016 26 71 65

info@vlaamsbrabant.be

www.vlaamsbrabant.be