Energiespaarkalender helpt energie besparen

De provincie Vlaams-Brabant ontwikkelde een energiespaarkalender voor 2023. Het doel van de kalender is om inwoners te motiveren en te helpen om energie te besparen.

“De energiecrisis treft iedereen”, zegt Gunther Coppens, gedeputeerde voor wonen. “We willen de inwoners helpen om energie te besparen. De kalender maakt deel uit van een campagne over duurzaam renoveren”.

Gedeputeerde Gunther Coppens en Fien Van den Abeele, diensthoofd wonen, tonen de eerste exemplaren van de energiespaarkalender.
Gedeputeerde Gunther Coppens en Fien Van den Abeele, diensthoofd wonen, tonen de eerste exemplaren van de energiespaarkalender.

In de kalender staan praktische bespaartips, nuttige weetjes over energie en energie besparen en een kalenderblad waarop bespaaracties ingepland kunnen worden.

Het januari-blad van de energiekalender
Het januari-blad van de energiekalender

De kalenders zijn na de kerstdagen of in de eerste weken van het nieuwe jaar verkrijgbaar via de gemeenten. ​

De kalender:

Energiespaarkalender2023.pdf

PDF - 1.4 Mb

Meer info:

Gunther Coppens

Gedeputeerde, Provincie Vlaams-Brabant

Fien Van den Abeele

Dienst wonen, Provincie Vlaams-Brabant

Frank Ilsbroux

Persverantwoordelijke, Provincie Vlaams-Brabant

 

 

 

 

 

 

 

  •  

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Provincie Vlaams-Brabant

#STREEKMOTOR - De provincie Vlaams-Brabant is de motor achter tal van initiatieven in haar streek. Als bestuursniveau tussen de gemeenten en Vlaanderen is ze groot genoeg om veel te doen en klein genoeg om veel te betekenen. Vaak is ze de stille kracht achter de schermen, die met kennis van zaken en de streek oplossingen aanreikt voor uitdagingen die gemeentegrenzen overschrijden. Als straffe streekmotor zet de provincie Vlaams-Brabant dingen in gang en creëert ze ruimte om te bloeien, te bewegen, te beleven en te bewaren wat waardevol is.

De foto's op deze website zijn beschermd door het auteursrecht. Je mag ze vrij gebruiken om de werking van de provincie te illustreren.

Neem contact op met

Provincieplein 1 3010 Leuven

016 26 71 65

info@vlaamsbrabant.be

www.vlaamsbrabant.be