Deputatie verwelkomt notarissen in Provinciehuis

Op 30 november verwelkomde de deputatie het Provinciaal Genootschap van Notarissen Vlaams-Brabant in het Provinciehuis in Leuven. Deze organisatie is de eerste externe huurder die gebruikt maakt van de nieuwe faciliteiten in het Provinciehuis.

 

“Na corona zijn we overgeschakeld naar hybride werken”, zegt Bart Nevens, gedeputeerde voor facilitair beheer. “Daardoor is er kantoorruimte vrijgekomen in het Provinciehuis. Als efficiënt bestuur verhuren wij deze ruimte om zo tegemoet te komen aan de kosten van ons nieuwe werksysteem”.

Het Provinciaal Genootschap van Notarissen Vlaams-Brabant verhuisde onlangs van de Bondgenotenlaan naar het Provinciehuis en is daarmee de eerste externe huurder.

De deputatie verwelkomde de eerste externe huurders, het Provinciaal Genootschap van Notarissen Vlaams-Brabant, in het Provinciehuis.
De deputatie verwelkomde de eerste externe huurders, het Provinciaal Genootschap van Notarissen Vlaams-Brabant, in het Provinciehuis.

De provincie Vlaams-Brabant biedt gemeubelde kantoorruimte aan marktconforme prijzen aan. De huurder kan ook een beroep doen op een uitgebreide dienstverlening, zoals onthaal van bezoekers, parkeerplaats, bewaking, nutsvoorzieningen en schoonmaak.

“Binnenkort verwelkomen we nog een tweede huurder. Dat betekent dat we nog slechts 100m² kantoorruimte te huur hebben”, besluit gedeputeerde Bart Nevens.

Bart Nevens

Gedeputeerde, Provincie Vlaams-Brabant

Kristof Polfliet

Diensthoofd Facilitair Beheer, Provincie Vlaams-Brabant

Frank Ilsbroux

Persverantwoordelijke, Provincie Vlaams-Brabant

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Provincie Vlaams-Brabant

#STREEKMOTOR - De provincie Vlaams-Brabant is de motor achter tal van initiatieven in haar streek. Als bestuursniveau tussen de gemeenten en Vlaanderen is ze groot genoeg om veel te doen en klein genoeg om veel te betekenen. Vaak is ze de stille kracht achter de schermen, die met kennis van zaken en de streek oplossingen aanreikt voor uitdagingen die gemeentegrenzen overschrijden. Als straffe streekmotor zet de provincie Vlaams-Brabant dingen in gang en creëert ze ruimte om te bloeien, te bewegen, te beleven en te bewaren wat waardevol is.

De foto's op deze website zijn beschermd door het auteursrecht. Je mag ze vrij gebruiken om de werking van de provincie te illustreren.

Neem contact op met

Provincieplein 1 3010 Leuven

016 26 71 65

info@vlaamsbrabant.be

www.vlaamsbrabant.be