Buitenspeeldag in Halve Maan

Op 20 april vindt in het provinciedomein Halve Maan in Diest tussen 13 en 17 uur een Buitenspeeldag plaats. Kinderen tussen 4 en 12 jaar kunnen gratis meedoen aan een hele waaier van activiteiten.

 

In de Halve Maan kunnen die dag kinderen genieten en ravotten op de vele activiteiten, zoals springkastelen, volksspelen, straattheater, verhalentent, glittertattoos, foodtrucks, kindergrime, eendjes vissen en sportdemo’s. Ook de vaste attracties, minigolf en autocars, zijn open.

“Op 20 april hebben de kinderen geen excuus om binnen te blijven. De tv’s en tablets gaan uit en buiten spelen wordt een belevenis”, zegt Ann Schevenels, gedeputeerde voor recreatie. “Alle kinderen zijn van harte welkom in ons domein”.

De activiteiten zijn gratis, enkel voor de foodtrucks, die vanaf 12 uur op de evenementenweide staan, ​ moet betaald worden.

De Buitenspeeldag in de Halve Maan wordt georganiseerd door de provincie Vlaams-Brabant en de stad Diest.

Ann Schevenels

Gedeputeerde, Provincie Vlaams-Brabant

Philippe Van Diest

Domeinbeheerder Halve Maan, Provincie Vlaams-Brabant

Frank Ilsbroux

Persverantwoordelijke, Provincie Vlaams-Brabant

 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Provincie Vlaams-Brabant

#STREEKMOTOR - De provincie Vlaams-Brabant is de motor achter tal van initiatieven in haar streek. Als bestuursniveau tussen de gemeenten en Vlaanderen is ze groot genoeg om veel te doen en klein genoeg om veel te betekenen. Vaak is ze de stille kracht achter de schermen, die met kennis van zaken en de streek oplossingen aanreikt voor uitdagingen die gemeentegrenzen overschrijden. Als straffe streekmotor zet de provincie Vlaams-Brabant dingen in gang en creëert ze ruimte om te bloeien, te bewegen, te beleven en te bewaren wat waardevol is.

De foto's op deze website zijn beschermd door het auteursrecht. Je mag ze vrij gebruiken om de werking van de provincie te illustreren.

Neem contact op met

Provincieplein 1 3010 Leuven

016 26 71 65

info@vlaamsbrabant.be

www.vlaamsbrabant.be