Beestig goed bezig

Hart onder de riem van vrijwilligers dierenopvangcentra

De provincie Vlaams-Brabant schenkt alle vrijwilligers van de dierenopvangcentra een T-shirt met daarop ‘Beestig goed bezig’. Hiermee wil ze deze vrijwilligers tijdens de Week van de Vrijwilliger een hart onder de riem steken.
 

‘Dierenopvangcentra zijn momenteel zeer afhankelijk van vrijwilligers voor de dagelijkse verzorging van hun dieren omdat de Vlaamse regering geen financiële ondersteuning biedt’, zegt Tie Roefs, gedeputeerde voor dierenwelzijn. ‘Dat zorgt ervoor dat de opvangcentra met financiële moeilijkheden kampen. We steunen deze centra wel en we willen ook iedereen die er zich dagelijks inzet voor de dieren bedanken’.

De provincie Vlaams-Brabant stelt deze vrijwilligers in de kijker tijdens de Week van de Vrijwilliger. Daarom lanceert ze de campagne ‘Beestig goed bezig’. Alle opvangcentra ontvangen T-shirts met het opschrift  ‘Beestig goed bezig’.

Contacteer ons
Pieter Vandeperre Directie Vrije tijd-dierenwelzijn, Provincie Vlaams Brabant
Tie Roefs Gedeputeerde voor dierenwelzijn, Provincie Vlaams Brabant
Pieter Vandeperre Directie Vrije tijd-dierenwelzijn, Provincie Vlaams Brabant
Tie Roefs Gedeputeerde voor dierenwelzijn, Provincie Vlaams Brabant
Over Provincie Vlaams-Brabant

#STREEKMOTOR - De provincie Vlaams-Brabant is de motor achter tal van initiatieven in haar streek. Als bestuursniveau tussen de gemeenten en Vlaanderen is ze groot genoeg om veel te doen en klein genoeg om veel te betekenen. Vaak is ze de stille kracht achter de schermen, die met kennis van zaken en de streek oplossingen aanreikt voor uitdagingen die gemeentegrenzen overschrijden. Als straffe streekmotor zet de provincie Vlaams-Brabant dingen in gang en creƫert ze ruimte om te bloeien, te bewegen, te beleven en te bewaren wat waardevol is.

De foto's op deze website zijn beschermd door het auteursrecht. Je mag ze vrij gebruiken om de werking van de provincie te illustreren.

Provincie Vlaams-Brabant
Provincieplein 1
3010 Leuven