9.309 jobs in de kijker

Vlaams-Brabant Jobfair & Arbeidsmarktcongres op 25 oktober

 

Op dinsdag 25 oktober organiseerden Aviato, het tewerkstellingscentrum van Brussels Airport, VDAB, de provincie Vlaams-Brabant en Actiris voor het eerst samen de Jobfair van Vlaams-Brabant en een arbeidsmarktcongres. ​
Momenteel zijn er 9.309 openstaande jobs in Vlaams-Brabant waarvan 500 op Brussels Airport, de tweede economische pool van het land.


Op de jobbeurs konden werkzoekenden, studenten en iedereen die op zoek is naar een nieuwe uitdaging er niet alleen kennis maken met de werkgevers van Brussels Airport maar ook met bedrijven buiten de luchthaven. Geïnteresseerden konden het brede aanbod aan jobs ontdekken en speeddaten met meer dan 71 aanwezige bedrijven om zo hun droomjob te vinden. Maar liefst 2.700 geïnteresseerden hadden zich ingeschreven voor de jobbeurs.

 

Dat werd gevolgd door een arbeidsmarktcongres, waar werkgevers alles te weten kwamen over talenten vinden en binden.

Ann Schevenels

Gedeputeerde, Provincie Vlaams-Brabant

Nathalie De Houwer

Communication Partner, Viato

Jan Gatz

Woordvoerder, Actiris

Marleen Mostinckx

Expert communicatie, VDAB Vlaams-Brabant

Cindy Raffo

Dienst economie, Provincie Vlaams-Brabant

Frank Ilsbroux

Persverantwoordelijke, Provincie Vlaams-Brabant

 

 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Provincie Vlaams-Brabant

#STREEKMOTOR - De provincie Vlaams-Brabant is de motor achter tal van initiatieven in haar streek. Als bestuursniveau tussen de gemeenten en Vlaanderen is ze groot genoeg om veel te doen en klein genoeg om veel te betekenen. Vaak is ze de stille kracht achter de schermen, die met kennis van zaken en de streek oplossingen aanreikt voor uitdagingen die gemeentegrenzen overschrijden. Als straffe streekmotor zet de provincie Vlaams-Brabant dingen in gang en creëert ze ruimte om te bloeien, te bewegen, te beleven en te bewaren wat waardevol is.

De foto's op deze website zijn beschermd door het auteursrecht. Je mag ze vrij gebruiken om de werking van de provincie te illustreren.

Neem contact op met

Provincieplein 1 3010 Leuven

016 26 71 65

info@vlaamsbrabant.be

www.vlaamsbrabant.be