28 winnaars Maand van de Markt krijgen hun prijs

Op 21 mei reikte de provincie Vlaams-Brabant haar prijzen uit voor de winnaars van de campagne Maand van de Markt. Ze voorzag dit jaar een prijs voor een marktklant uit elk van de 28 deelnemende gemeenten. Het gaat om vakantiecheques ter waarde van 250 euro, bestedingsbonnen van 100 euro en streekproductenpakketten.


Van 1 tot en met 30 april organiseerden de 5 Vlaamse provincies de Maand van de Markt. De campagne ‘Maand van de Markt’ zette in op het aantrekkelijker maken van de markt in een levendige handelskern en vond plaats in de gemeenten Aarschot, Asse, Beersel, Begijnendijk, Diest, Dilbeek, Geetbets, Gooik, Haacht, Halle, Herne, Kampenhout, Keerbergen, Kortenberg, Landen, Lennik, Leuven, Liedekerke, Meise, Merchtem, Opwijk, Oud-Heverlee, Pepingen, Rotselaar, Scherpenheuvel-Zichem, Sint-Pieters-Leeuw, Tienen en Tremelo.

“De editie van dit jaar was een groot succes”, zegt Ann Schevenels, gedeputeerde voor economie. “Maar liefst 30.000 unieke codes werden geregistreerd op de campagnewebsite en een veelvoud daarvan werd aan bonnetjes ingevuld.”

Op 21 mei ontvingen de winnaars van de ​ Maand van de Markt-wedstrijd hun provinciale prijs uit handen van gedeputeerde Ann Schevenels.
Op 21 mei ontvingen de winnaars van de ​ Maand van de Markt-wedstrijd hun provinciale prijs uit handen van gedeputeerde Ann Schevenels.

Elk van de 28 deelnemende gemeenten stuurde 5 willekeurig gekozen bonnetjes naar de provincie Vlaams-Brabant. Hieruit trok dan ‘een onschuldige hand’ een winnaar per gemeente.


Meer info: www.maandvandemarkt.be

Ann Schevenels

Gedeputeerde, Provincie Vlaams-Brabant

Alexander Leysen

Dienst economie, Provincie Vlaams-Brabant

Frank Ilsbroux

Persverantwoordelijke, Provincie Vlaams-Brabant

 

 


 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Provincie Vlaams-Brabant

#STREEKMOTOR - De provincie Vlaams-Brabant is de motor achter tal van initiatieven in haar streek. Als bestuursniveau tussen de gemeenten en Vlaanderen is ze groot genoeg om veel te doen en klein genoeg om veel te betekenen. Vaak is ze de stille kracht achter de schermen, die met kennis van zaken en de streek oplossingen aanreikt voor uitdagingen die gemeentegrenzen overschrijden. Als straffe streekmotor zet de provincie Vlaams-Brabant dingen in gang en creëert ze ruimte om te bloeien, te bewegen, te beleven en te bewaren wat waardevol is.

De foto's op deze website zijn beschermd door het auteursrecht. Je mag ze vrij gebruiken om de werking van de provincie te illustreren.

Neem contact op met

Provincieplein 1 3010 Leuven

016 26 71 65

info@vlaamsbrabant.be

www.vlaamsbrabant.be